Offertebooster

Binnen veel organisaties zijn inkoopprocessen sterk geprofessionaliseerd. Een goede offerte van uw kant is daarom cruciaal. Anders wordt uw aanbod sowieso terzijde geschoven. Apples of Orange weet hoe u ervoor zorgt dat u offertes uitbrengt die scoren. Die een 'boost' geven aan uw omzet.

Scan
We brengen allereerst uw huidige offertetraject in kaart met onze offertescan. Uw traject vergelijken we met het traject van uw concurrenten (waarover we via 'mystery shopping' informatie inwinnen). Samen met u bepalen we de verbeterpunten. Waaruit we vrijwel altijd quick wins behalen.

Lost order- en lost client-analyse
We kijken ook kritisch naar de redenen waarom een offerte afgewezen is. En waarom u bepaalde klanten verloren heeft. De leerpunten hieruit zijn enorm waardevol voor het verbeteren van uw offertes in de toekomst.

Boost
Apples of Orange zet slimme tools in om uw offertetraject structureel te verbeteren. We bouwen een monitor om u continu inzicht te geven in uw offertescore. Dat getal moet gaan leven in uw bedrijf!

En we gebruiken ook gewoon ons boerenverstand. We maken heldere, interne afspraken met de verantwoordelijken over de do's and don'ts. Met als doel: meer omzet voor uw bedrijf. Want u wilt winnen. Maar wij ook!