Social Media

Social media zijn 'hot'. Iedereen heeft het erover. Maar nog maar weinigen weten hoe ze social media slim in kunnen zetten voor marketingdoeleinden. Wat we weten is dat recruiters en HR-managers er gretig gebruik van maken om vacante functies in te vullen. Maar marketing & sales?

Marketing en Social Media
Bedrijven willen zoveel mogelijk bezoekers op hun site. Ze kunnen dit bereiken met Google Ads. Of met banners en linkbuilding bijvoorbeeld. Ook leden van de diverse sociale netwerken (Hyves, Facebook, LinkedIn) worden zo 'verleid'.

Maar je kunt het ook omdraaien. Ervoor zorgen dat je als bedrijf zelf actief bent in de diverse social media communities. Zodat je op die manier je verschillende doelgroepen informeert en 'bewerkt'.

En wat we ook steeds meer zien is dat sociale netwerken zelf gegevens van hun leden delen met externen (indien die leden daarvoor toestemming hebben gegeven).

Social media bieden u dus wel degelijk nieuwe marketing- en saleskansen. Apples of Orange werkt daarom nauw samen met een social media-expert. We verkennen samen wat de marketingmogelijkheden van social media zijn specifiek voor uw bedrijf.