Duurzame commercie

Duurzaamheid en commercie 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid. Het lijken trendbegrippen. Maar dat zijn het niet. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van hun maatschappelijke rol. En zoeken producten en oplossingen die het beste vorm geven aan een beter leefklimaat.
Dit bewustzijn heeft een brede impact. Ook op uw onderneming. Duurzaam ondernemen is niet iets tijdelijks. Duurzaam ondernemen is here to stay.     

Groene winst
Apples of Orange kijkt met een duurzame en commerciële bril naar uw organisatie. We kijken eerst hoe u daadwerkelijk maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen. Op welke bedrijfsonderdelen kunnen we winst behalen? Groener ondernemen? Vervolgens kijken we hoe u daar de vruchten van plukt. Want u kunt met duurzaam ondernemen gewoon geld verdienen. Het kan u onderscheidend vermogen in de markt opleveren. U kunt er in uw communicatie profijt van hebben. En vaak komen we in deze trajecten 'laaghangend fruit' tegen: makkelijk uitvoerbare aanpassingen in uw bedrijf(sprocessen) die goed zijn voor het milieu en goed voor uw portemonnee!