Route

Vanuit Utrecht

Op A2 rechts aanhouden richting Nijmegen/Rosmalen/Waalwijk, bij Empel A59 richting Waalwijk, dan afslag Maaspoort (47), na 450 m linksaf richting Hedel/Maaspoort, daarna steeds maar rechtdoor totdat u het viaduct (met daarboven de draak) onderdoor bent, dan eerste rotonde (=Julianaplein) 3/4 rond en gaat u de Capucijnenlaan in. Wij zijn gevestigd in het eerste pand aan uw rechterhand. Links naast het pand ziet u de oprit naar de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van ons pand.

 

Vanuit Waalwijk

Ring 's-Hertogenbosch West (afslag 45), voorbij het Jeroen Bosch Ziekenhuis bij de stoplichten naar links richting het centrum, daarna de weg volgen (rechtdoor) rihcting het station. De eerst volgende rotonde (= Julianaplein) 1/4 rond en gaat u de Capucijnenlaan in. Wij zijn gevestigd in het eerste pand aan uw rechterhand. Links naast het pand ziet u de oprit naar de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van ons pand.

 

Vanuit Nijmegen

A50 richting 's-Hertogenbosch, bij knooppunt Paalgraven A59 richting Eindhoven/Tilburg, na 450 m rechtdoor (A2-E25) richting Eindhoven/Tilburg. Bij Vught de A65 richting Tilburg/Vught. Na 1,3 km de afslag Vught (1), daarna richting 's-Hertogenbosch Centrum, links aanhouden richting station, de rotonde (= Julianaplein) 1/4 nemen en gaat u de Capucijnenlaan in. Wij zijn gevestigd in het eerste pand aan uw rechterhand. Links naast het pand ziet u de oprit naar de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van ons pand.

 

Vanuit Eindhoven/Vught

Ring 's-Hertogenbosch WEst (afslag 23) richting 's-Hertogenbosch Centrum. Na 2,7 km links aanhouden richting het station, de rotonde (= Julianaplein) 1/4 nemen en gaat u de Capucijnenlaan 1. Wij zijn gevestigd in het eerste pand aan uw rechterhand. Links naast het pand ziet u de oprit naar de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van ons pand.