Zijn

De overeenkomst tussen ondernemers en Apples of Orange? Ze willen allebei winnen.

Apples of Orange is van resultaat. Van winnen. En winnen doen we samen. Apples of Orange ondersteunt uw bedrijf op het gebied van marketing, sales en innovatie. We combineren strategisch denken en doen met pragmatiek en commerciële drive.

Apples of Orange adviseert en implementeert. Wij hebben daarvoor als bureau een breed pakket van diensten en producten ontwikkeld. Ontstaan vanuit behoeften in de markt. Allemaal bewezen succesvol.

De genen
Apples of Orange heeft een mening. Lef. Daagt uit. Spart graag met u. "Kan niet" bestaat eigenlijk niet bij ons. Wij zijn onverzettelijk in onze missie uw bedrijf verder te helpen. Zonder dogmatisch te zijn. We geven u energie. Nieuwe inzichten. Opdat u scoort in de markt.

Initiator
Initiatiefnemer en entrepreneur Winie van Oorschot is business marketing. Hij combineert strategisch inzicht met commerciële genen en positieve energie. Winie is de drijvende kracht achter Apples of Orange. Hij heeft al vele businesstrajecten bij middelgrote en grote ondernemingen succesvol afgerond.

Team
Apples of Orange bestaat uit een team van topspecialisten. Afhankelijk van uw vraag zetten wij graag experts in op het gebied van:

  • Business development
  • Marketingstrategie
  • Salesimplementatie (organisatie-inrichting en training)
  • Branding en communicatie (on- en offline)